Nyhetsbrev december 2020

Hej igen handbollsvänner,

Äntligen är det lite handboll på gång, dvs Dam-EM i Danmark som startade den 3:e december. Härligt! Men tyvärr utan oss på läktaren och heja på de våra. Vi får heja på bästa sätt från TV-soffan.

Snart är det också dags för Herr-VM i Egypten vilket vi på Svenska Handbollfans beslutat att inte deltaga på av flera skäl som ni förstår. Tyvärr, jättetråkigt en resa som vi verkligen hade sett fram emot för många av oss… Vi får nu hålla tummarna för att våra landslag klarar sig väl utan vår support på plats och når slutspel, eller hur?

MEN, vi har lite spännande matcher på gång...

Snart är det nämligen också dags för OS-kval i mars 2021 för både herrarna och damerna. Herrarna spelar i Berlin den 12–14 mars och damerna i Valencia/Lliria den 19–21 mars.

Svenska Handbollfans planerar följande trevliga researrangemang med flyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till dessa OS-kval.

Foto: Christoffer Borg Mattisson
Foto: Christoffer Borg Mattisson
Foto: Christoffer Borg Mattisson

Researrangemang 1: 12–22 mars

En fantastisk kombiresa med massor av handboll (12 matcher) och lite semester. Flyg till Berlin den 12 mars och OS-kvalet för herrarna. 3 nätter på hotell och matchbiljetter.

Den 15 mars flyger vi vidare Berlin–Valencia till OS-kvalet för damer. 7 nätter på hotell. Matchbiljetter 19–21 mars. Det innebär 6 hela dagar i Valencia varav 3 dagar med handboll. Här kommer vi också att arrangera trevliga arrangemang och utflykter.

Den 22 mars–hemresa från Valencia.

Researrangemang 2: 12–15 mars

Flyg till Berlin för OS-kvalet herrar. 3 nätter på hotell och matchbiljetter (6 matcher).

Researrangemang 3: 19–22 mars

Flyg till Valencia för OS-kvalet damer. 3 nätter på hotell och matchbiljetter (6 matcher).

Matcher OS-kval herrar Berlin:

12 mars Tyskland–Sverige
13 mars Sverige–Algeriet
14 mars Sverige–Slovenien 

Matcher OS-kval damer Valencia/Lliria:

19 mars Spanien–Sverige
20 mars Sverige–Argentina
21 mars Sverige–Senegal

OBS! Svenska Handbollfans vill gärna ha er intresseanmälan snarast för att närmare kunna se intresset för vår vidare planering.  Skicka gärna ett mejl och tala om vilken resa ni är intresserade av. 

Vi tror och hoppas att även ni likväl som oss är jättesugna på att få se handboll "live". Så tacksam för besked/kommentarer och eventuella frågor om vår kommande planering inför OS-kvalen.

Förhoppningen är att vi under januari månad 2021 kan presentera färdiga trevliga resepaket och med "klartecken" att spel med publik medges. Vi kommer då meddela alla er som visat intresse per mejl och senare även publicera detta här på vår hemsida.

Stor glad nyhet och utlottning replicatröjor!

Svenska Handbollfans är som ni förhoppningsvis vet numera Officiell fansorganisation till Svenska Handbollsförbundet och Svenska Handbollslandslaget. Det kommer att innebära många stora fördelar framöver för alla er som är medlemmar i Svenska Handbollfans.

OBS! Betalar du medlemsavgiften för 2021 nu under december månad så betalar du endast 100:-/person. Medlemsavgiften för 2021 kommer sedan att höjas 150:-/person.

OBS! Betalar du medlemsavgiften för 2021 senast den 24 december är du med i utlottningen av 10 stycken replikatröjor. Wow!

Vinnarna kommer att presenteras på vår hemsida i mellandagarna.

Alla som har varit medlem tidigare år eller är medlem idag (2020) kan enkelt swisha in beloppet.

Swish-nummer: 1 2 3 0 3 2 2 6 0 2

Är du ny medlem så fyller du i medlemsansökan enligt länken nedan enkelt och smidigt och swishar sedan beloppet.

Vill ni ha mera information så ring oss gärna på 0732 – 50 20 17.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Notera alltså att Svenska Handbollfans är en ideell förening där alla som bokar resor, arrangemang eller biljetter av oss måste vara eller bli medlem. Medlemsavgiften för 2021 är 150:-/kalenderår.

Du kan vinna replicatröjor om du blir medlem!