Nyhetsbrev februari 2021

Foto: Fredrik Rapp

Silveryra!

Vilken fantastisk insats av det svenska herrlandslaget i Egypten på handbolls-VM. Trots minimala förberedelser och till stora delar med ett helt nytt lag tog de ett meriterande VM-silver. En makalös stor bragd!

Det måste vi fira på bästa sätt…

Vi kommer därför att lotta ut 15 plagg ur vår kollektion till alla som redan är medlemmar och betalt för 2021 och till er som hinner betala medlemsavgiften för 2021 så den är oss tillhanda senast 28 februari. 

Medlemsavgift för 2021 är 150:-/person

Funktionsjacka gul
Pikétröja gul

Alla som har varit medlem tidigare år i Svenska Handbollfans kan betala in medlemsavgiften på bankgiro 323-1198.

Är du däremot ny medlem så fyller du i medlemsansökan via länken nedan.

Vill ni ha mera information om kommande resor och arrangemang med mera, ring oss gärna på 0732 – 50 20 17.

Silverlaget i Egypten. Foto: Svenska Handbollslandslaget

Snart är det nämligen också dags för OS-kval i mars 2021 för både herrarna och damerna.  Herrarna spelar i Berlin den 12-14 mars och damerna i Valencia/Lliria den 19-21 mars. 

Alla är vi såklart jättesugna på att få se handboll "live"... 

Som ni förstår osäkert om det kommer att bli spel inför publik på dessa arrangemang på grund av pandemin. Men vi håller oss a jour om läget och blir det klartecken så lägger vi ut det på hemsidan omgående. 

Svenska Handbollfans planerar följande trevliga researrangemang med flyg från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn till dessa OS-kval.


Resa 1: 12–22 mars

En fantastisk kombiresa med massor av handboll (12 matcher) och lite semester. Flyg till Berlin den 12 mars och OS-kvalet för herrarna. 3 nätter på hotell och matchbiljetter.

Den 15 mars flyger vi vidare Berlin–Valencia till OS-kvalet för damer. 7 nätter på hotell. Matchbiljetter 19–21 mars. Det innebär 6 hela dagar i Valencia varav 3 dagar med handboll. Här kommer vi också att arrangera trevliga arrangemang och utflykter.

Den 22 mars–hemresa från Valencia.

Resa 2: 12–15 mars

Flyg till Berlin för OS-kvalet herrar. 3 nätter på hotell och matchbiljetter (6 matcher).

Resa 3: 19–22 mars

Flyg till Valencia för OS-kvalet damer. 3 nätter på hotell och matchbiljetter (6 matcher).

Matcher OS-kval herrar Berlin:

12 mars Tyskland–Sverige
13 mars Sverige–Algeriet
14 mars Sverige–Slovenien 

Matcher OS-kval damer Valencia/Lliria:

19 mars Spanien–Sverige
20 mars Sverige–Argentina
21 mars Sverige–Senegal

Foto: Christoffer Borg Mattisson

Svenska handbollfans årsmöte 2021

Härmed kallas medlemmar i Svenska Handbollfans till årsmöte den 28 februari klockan 14.00 i digital form. Anmäl ditt deltagande senast 20 februari till info@svenskahandbollfans.se för att erhålla länk till det digitala mötet. Senast en vecka innan årsmötet kommer årsredovisning, revisionsberättelse, verksamhetsplan 2021 och budget 2021 finnas tillgängliga här på Svenska Handbollfans hemsida.

Svenska Handbollfans är numera Officiell fansorganisation till Svenska Handbollsförbundet och Svenska Handbollslandslaget. Ett nära samarbete som innebär många fördelar för alla Er som medlem i Svenska Handbollfans.

Notera också att Svenska Handbollfans är en ideell förening där alla som bokar resor/arrangemang/biljetter av oss måste vara eller bli medlem. Medlemsavgiften för 2021 är 150:-/kalenderår. 

Hoppas vi syns och hörs inom kort!