Nyhetsbrev maj 2021

Nu är det äntligen mycket handboll på gång, både Dam-VM i Spanien i december och Herr-EM i Ungern och Slovakien i januari 2022 för våra kära landslag. Äntligen är vi på G igen.

Härligt tycker vi!

Andreas Palicka gjorde succé i senaste VM i Egypten. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Herr-EM i Ungern/Slovakien

Det har varit många inställda arrangemang under säsongen 2020/2021 - men nu blickar vi på Svenska Handbollfans framåt i positiv anda med inställningen att dessa arrangemang kommer att genomföras med oss på läktaren för att stötta våra landslag på bästa sätt. Och inte kunde vi ana det enorma intresset och bokningar på våra paketresor till Herr-EM. Fantastiskt!

Givetvis mycket beroende på att vårt herrlag har gjort en sådan succé det senaste året med både silvermedalj i VM och gått som tåget med idel segrar till EM.

Vi har arrangemang med bra platser långsida till alla matcher i gruppspel och mellanrunda i Bratislava och till finalhelgen i Budapest. Vill ni hänga med oss till Herr-EM så gäller det att boka in sig snarast!

Ni måste gardera Er och boka snarast före semestern för att kunna få biljetter och sitta tillsammans med oss övriga på läktaren och heja på de våra…

Bokar ni senare så kan vi tyvärr inte garantera dylika sittplatser.

Vi bor genomgående på bästa 4* hotell i centrum av Bratislava och Budapest. Vi erbjuder prisvärda flygpaket till gruppspel och mellanrunda från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn.

Dessutom har vi som vanligt trevliga utflykter och arrangemang på plats dagligen samt en samlingsplats á la Fanzone där vi laddar upp innan matcherna.

Notera också våra förmånliga resevillkor som innebär att ni bara betalar en handpenning som motsvarar biljettkostnaden. Om ni av någon anledning inte kan åka så är biljettkostnaden förverkad efter 2 juli till gruppspelet och mellanrundan. Och övrig kostnad för avbokning senast 60 dagar innan är endast 250:-/person.

Observera dock att alla som bokar arrangemang via oss måste vara/eller bli medlem i Svenska Handbollfans. Vi förutsätter att medlemsavgiften betalas om det inte redan är gjort. 

Dam-VM i Spanien

Får vi se Sveriges damer jubla över medaljer i VM i Spanien? Foto: Christoffer Borg Mattisson

En riktigt intressant och spännande utmaning väntar vårt ”nya” damlandslag till VM i Spanien. Vi håller verkligen tummarna för att förbundskapten Tomas Axnér kan svetsa samman ett kraftfullt lag till dess som vi hoppas kunna gå långt i turneringen. I dagsläget är inte lottningen klar var Sveriges damer kommer att spela. Inte förrän efter OS i Japan (dvs slutet juli/början augusti) kommer lottningen att ske då vi vet var gruppspelet kommer att äga rum

Det innebär givetvis att det är svårt för oss att planera resorna hit. Vi har dock garderat oss och bokat hotellrum på alla orter och flyg på ”troliga datum” som gruppspel och mellanrunda kommer att äga rum.

Inga priser på biljetter är heller fastställda. Så fort något är klart kommer det att presenteras på hemsidan för Dam-VM. Bestämt är dock att matcher i gruppspelet kommer att äga rum i Torrevieja, Llira, Castellon, Granollers och Barcelona.

I mellanrundan spelas två matcher i Granollers (utanför Barcelona), en i Torrevieja och en i Castellon. Kvartsfinaler spelas i Granollers. Allt enligt senaste informationen häromdagen från Spanska Handbollsförbundet.

De vi vet 100% är att finalhelgen spelas i Barcelona 17 – 19 december 2021. Till finalhelgen har vi mycket prisvärda flygpaket med SAS från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn den 17-20 december som ni finner här på vår hemsida där man kan boka.

Pris från 4.995:-.

Preliminära matchtider: Fredag kl 18.00 och 21.00 samt söndag kl 15.00 och 18.00.

Så fort någon mer nyhet kommer om Dam-VM så kommer alla medlemmar som skickat in Intresseanmälan att först ta del av detta innan det publiceras på hemsidan. Så anmäl er gärna snarast på detta på hemsidan.