Foto: Jan Lindén

Svenska Handbollfans

Sveriges trevligaste fansorganisation 

Våra kära handbollslandslag har under de senaste decennierna varit ett gott föredöme för svensk idrott och och skördat stora framgångar under såväl OS, VM som EM.

Föreningen Svenska Handbollfans har som ändamål att verka för och främja supporterkulturen runt de svenska handbollslandslagen samt att verka som en samordnare av supportrar till de olika researrangemangen, då vi ser den positiva effekten av ett stort läktarstöd.

Vi skapar mervärde - tillsammans är vi Svenska Handbollfans!

Aktiviteter som Svenska Handbollfans arrangerar är huvudsakligen i samband med A-landslagens matcher. Framförallt genom väl upphandlade och prisvärda resor och arrangemang. Vår strävan är att vi tillsammans, förbund, föreningar och alla som gillar handboll arbetar för att ge stöd till våra landslagsspelare i samband med landskamper.

Svenska Handbollfans är med – alltid och överallt!

Svenska Handbollfans är, om vi får säga det själva, Sveriges bästa arrangör av fanzone när det gäller de största mästerskapen – OS, VM eller EM. Vi är alltid där, oavsett var i världen och inte minst – Svenska handbollfans är alltid på plats oavsett om det är mästerskap för damer eller herrar. Vi möts på läktaren och vår fanzone!