EM för damer 4-20 november 2022

Slovenien, Nordmakedonien och Montenegro

Foto: Bildbyrån
 

Häng med på Dam-EM 2022!

Ett spännande och intressant mästerskap för våra svenska tjejer där vi såklart tror och hoppas på en fin placering. Kanske medalj denna gång? Vi kommer att ha prisvärda flygpaket till gruppspel, huvudrunda och till finalhelgen i Ljubljana i Slovenien. 

Gruppspelet för Sverige äger rum den 4–8 november i staden Celje som ligger 8 mil från Ljubljana. 

Huvudrundan avgörs 10–16 november och finalhelgen 18–20 november på stora arenan Stozicei Ljubljana. 

Pris till exempelvis finalhelgen 17-21 november, 4 dagar inklusive flyg, transfer, 4*hotell och matchbiljetter långsida och platsassistans av Svenska Handbollfans. Prisexempel från cirka 10.000:-.

Våra resepaket kommer att presenteras vecka 19-20 här på vår hemsida.

Kontakta oss gärna om ni har frågor.

Gruppindelning EM 2022

Värdstäder: Ljubljana, Slovenien (Arena Stozice, 12 840), Celje, Slovenien (Arena Zlatorog, 5 800), Skopje, Nordmakedonien (Boris Trajkovski, 6 173), Podgorica, Montenegro (Arena Moraca, 5 000).

Grupp A (Ljubljana): Norge, Ungern, Kroatien, Schweiz

Grupp B (Celje): Danmark, Sverige, Slovenien, Serbien

Grupp C (Skopje): Frankrike, Nederländerna, Nordmakedonien, Rumänien

Grupp D (Podgorica): Polen, Montenegro, Tyskland, Spanien

De tre bästa lagen i varje grupp går vidare till huvudrundan där grupperna A och B korsas och C och D. Om Sverige går vidare så till huvudrundan så blir det spel i Ljulijana. Ettorna och tvåorna i respektive grupp i huvudrundan går till semifinal, treorna till match om femteplats.

Svenska Handbollfans är som Ni vet en ideell förening där alla som bokar biljetter eller arrangemang/resor måste vara medlem. Är du inte medlem så kan du enkelt här anmäla dig på följande länk nedan. Den årliga medlemsavgiften är 160:-/person.

Emma Lindqvist. Foto: Bildbyrån