EM för herrar 2022

Gruppspel och mellanrunda i Bratislava 12-27 januari 2022

Bokning av resa, matchbiljetter och hotell

Hotellalternativ

Vi har tre alternativ på 4-stjärniga hotell. Alla hotellen är centralt belägna i Bratislava. Priserna på dessa hotell är identiska på respektive resa. Bokning av resa, hotell och matchbiljetter sker nedan.

Hotell

Crowne Plaza Bratislava

Vårt huvudhotell i Bratislava är 4* Crowne Plaza Bratislava. Ett förstklassigt hotell, som kombinerar det bästa centrala läget med bekvämt boende och ett fantastiskt kök. Beläget i hjärtat av staden - mittemot presidentens residens, inom gågatan och bara några minuters gångavstånd från det berömda Bratislava-slottet.

Alla rum är fullt utrustade med den senaste tekniken och gratis höghastighetsinternet. Även gratis Wifi-anslutning i alla hotellområden. Gratis tee och kaffefaciliteter.

En stor fördel för alla gäster är fri entré till inomhuspoolen, bastun och ångrummen och gymmet på Zion Spa som ligger på första våningen i hotellet.

Kort gångavstånd till vår FANZONE och ca 10 minuters bussresa till matcharenan.

Art Hotel William

Art Hotel William är ett mindre familjärt 4-stjärnigt hotell som ligger mitt i den historiska stadskärnan av Bratislava. På 15 minuters promenad når man det berömda Bratislava slottet och Donaus strandpromenad. Kort gångavstånd till vårt andra supporterhotell, Crowne Plaza.

I närheten finns också många historiska och kulturella monument. Hotellets Passage erbjuder många lyxiga butiker. Restauranger, barer och kaféer finns inom gångavstånd.

Rummen har eget badrum med gratis badprodukter och hårtork, en sittgrupp med minibar och satellit-TV. Luftkonditionering. Värdeförvaringsskåp. Gratis wifi på rummen samt i de allmänna utrymmena. Vissa rum har balkong. En reception finns på andra våningen öppet 24-timmar. Rumservice.

Gästerna kan njuta av gratis kaffe i en lounge. Mot en extra avgift finns ett gym, ett solarium och massage.

Tatra Hotel

Tatra Hotel är ett 4-stjärningt hotell som öppnade redan 1930. Hotellet har ett mycket attraktivt läge, cirka 300 meter från Gamla stan och presidentpalatset.

Här erbjuds rymliga, rökfria rum med gratis WiFi. Satellit-TV. Restaurangen Stara Bratislava serverar säsongsbetonad meny med slovakiska och internationella rätter. Ett brett utbud av drycker serveras också i baren, som har en rökning och ett rökfritt område. Rumservice.

På 6: e våningen hittar du ett unikt avslappningscenter ZEN SPA, som erbjuder kvalitetsbastu, professionella massagebehandlingar, unik FLOTT-terapi, läkande yogaövningar och en trevlig vila i modern stil. Extra kostnad.

Boka resa, hotell och matchbiljetter

Från Stockholm (Tatra Hotel Bratislava):

Från Stockholm (Crowne Plaza Bratislava):

Från Göteborg (Tatra Hotel Bratislava):

Från Göteborg (Crowne Plaza Bratislava):

Från Köpenhamn (Tatra Hotel Bratislava):

Från Köpenhamn (Crowne Plaza Bratislava):

Från Stockholm (Art Hotel William):

Från Göteborg (Art Hotel William):

Från Köpenhamn (Art Hotel William):