Erbjudande 12-15 februari - OS-kvalet herrar

Svenska Handbollfans har fått några extra biljetter att sälja från Tyska Handbollsförbundet. Det har varit en enorm förfrågan de senaste dagarna men vi har endast kunnat sälja hotellpaket inklusive biljett tidigare då vi inte fick så många biljetter innan. Men nu har vi fått 10 weekend biljetter till (kat 2) som vi kan sälja som ”bara biljetter” för 2100:-/st (2 matcher per speldag, totalt 6 matcher).

Gör så här:

 1. Först måste du/ni registrera ALLA som skall köpa biljetter som medlemmar på vår hemsida. Medlemsavgiften gäller för 2020 och kostar 100:-/person.
  https://svenskahandbollfans.se/bli-medlem/index
 2. Därefter så fort vi sett att du/ni är medlem och alla är registrerade och dessutom att ni swishat medlemsavgiften till oss på Svenska Handbollfans kan ni beställa det antal biljetter som ni önskar. Då ringer Ni till oss på 0732 – 50 20 17 och kollar att det finns biljetter kvar.
  "Först till kvarn" Swish 1 2 3 0 3 2 2 6 0 2
 3. Priset på kat 2) biljetterna är 2100:-/st. Gäller för 2 matcher/dag, fredag, lördag och söndag.
  Ni swishar även betalning på biljetterna till oss.
 4. Vi bekräftar per mail och sms så fort vi har fått betalning på medlemsavgiften och biljetterna.
 5. Skulle det bli fullbokat så återbetalar vi erhållen betalning snarast.
 6. Om Ni vill ha hjälp med att boka prisvärt flyg södra Sverige, Göteborg eller Stockholm så kan vi säkert erbjuda något prisvärt flyg.
 7. Några få platser finns kvar från Stockholm på vårt gruppflyg 17-19 april. Se tider här
 8. Biljetterna blir elektroniska biljetter som mailas till er senare. Vi återkommer med besked inom kort efter er beställning