Fanzone i Göteborg 

Ladda upp med oss på Svenska Handbollfans! Roligt, underhållande och gott!

I Göteborg har vi vår egen Fanzone på Hard Rock Café mitt på avenyn där bjuder vi på häftig underhållning av det populära coverbandet Famous Bud, intervjuer med handbollsprofiler och inte minst den välsmakande Mästarbuffén som serveras varje svensk matchdag till det facila priset av 345:-. 

I priset ingår varierande rätter med olika menyer, samt en öl eller ett glas vin. Det går också bra att välja ett alkoholfritt alternativ. Vi erbjuder både vegetariskt och veganskt alternativ samt även en god rätt för dig som är allergiker. Meddela oss genom att fylla i dina önskemål under övrig information i bokningsformuläret nedan. 

Givetvis är du lika välkommen till vår Fanzone även om du inte önskar boka Mästarbuffén.

Som gäst på vår Fanzone deltager du också i vår utlottning av tre replikatröjor varje dag som Sverige spelar match. Givetvis så har vi massor av andra trevliga supporterprylar till försäljning. Vad sägs om en replikatröja för endast 395 kronor eller varför inte en värmande halsduk för 199 kronor! 

Tillsammans med våra vänner på Hard Rock Café kan vi garantera perfekt service och hög stämning. När du bokar Mästarbuffén har du plats framför scenen där ”allt händer”. Begränsat antal platser så boka omgående i nedanstående bokningsformulär. 

Du behöver betala din bokning på 345 kr/person per omgående för att behålla reserverade platser. Lägg till det antal personer du vill beställa Mästarbuffén till. Du behöver också uppge namn på samtliga. 

Du bokar Mästerbuffén enkelt och snabbt via formuläret nedan.

OBS! Notera att din beställning ej är återbetalningsbar vid avbokning efter den 4 januari 2023!

Full fart på Fanzone under EM i Ungern i januari 2022. Foto: Tony Sonebäck

Reservlista

Vi har ett begränsat antal sittplatser på fantastiska Hard Rock Café. Om alla sittplatser är fullbokade så hör vi av oss så att du kan skriva upp dig på reservlistan med ett mejl till oss.

Tider för mästarbuffén:

  • Mästarbuffén serveras 12.15 – 14.15 vid svensk matchstart 15.30
  • Mästarbuffén serveras 14.00 – 16.00 vid svensk matchstart 18.00
  • Mästarbuffén serveras 16.30 – 18.30 vid svensk matchstart 20.30

Vi ses på Hard Rock Café!