En nordisk Fanzone skapad av Svenska Handbollfans och Gula Väggen

Ladda upp med oss på Svenska Handbollfans! Roligt, underhållande och gott!

I Stockholm har har vi skapat en magisk Fanzone på Colosseum, Arenavägen 75 i direkt anslutning till Tele2 arena. Gemensamt bjuder vi på häftig underhållning, intervjuer med handbollsprofiler och inte minst en Mästarbuffé som serveras varje den 25, 27 och 29 Januari till det facila priset av 255 kronor.

I priset ingår en Pizza- och Pastabuffé samt en öl eller ett glas vin. Det går också bra att välja ett alkoholfritt alternativ. Vi erbjuder också ett vegetariskt alternativ samt även en god rätt för dig som är allergiker. Meddela oss genom att fylla i dina önskemål under övrig information i bokningsformuläret nedan.

Givetvis så har vi massor av supporterprylar till försäljning till riktigt bra priser.

Tillsammans med våra vänner på Colosseum kan vi garantera perfekt service och hög stämning. När du bokar Mästarbuffén har du också plats framför scenen där ”allt händer”. Begränsat antal platser så boka omgående i nedanstående bokningsformulär.

Du behöver betala din bokning på 255 kr/person per omgående för att behålla reserverade platser. Lägg till det antal personer som du vill beställa Mästarbuffén för. Du behöver också uppge namn på samtliga.

OBS! Notera att din beställning ej är återbetalningsbar vid avbokning.

Reservlista

Vi har ett begränsat antal sittplatser på Colosseum. Om alla sittplatser är fullbokade så hör vi av oss så att du kan skriva upp dig på reservlistan med ett mejl till oss.

Tider för Mästarbuffén

25 januari: Mästabuffén serveras ???????

27 januari: Mästabuffén serveras ???????????

29 januari: Mästabuffén serveras ???????????

Foto: Tony Sonebäck