VM för damer 2021

1-15 december 2021 i Spanien i Torrevieja och Castellón   - Gruppspel och mellanrunda

Spelordningen för Dam-VM i Spanien klar! Vi på Svenska Handbollfans har efter det jobbat intensivt för att kunna erbjuda prisvärda researrangemang till Dam-VM. Nu går det alltså att boka resor till gruppspel och mellanrunda. 

Nu finns det även möjlighet att boka endast matchbiljetter till gruppspelet. 

Nedan finns alla länkar för direktbokning till oss. All information om de olika resealternativen finner ni i respektive bokningsformulär som finns när ni klickar på någon av knapparna. 

Följande researrangemang finns:

  • Gruppspelet i Torrevieja 1 – 8 december från Stockholm och den 2 – 8 december från Göteborg och Köpenhamn (flyg med SAS och Norwegian)
  • Mellanrundan i Castellón 8 – 15 december från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn  (flyg med SAS, Lufthansa och Air France)
  • Finalspelet i Barcelona 17-20 december (flyg med SAS)

Tillägg till gruppspelsresan där vi även inkluderar mellanrundan i Castellón (7 dygn) går också att boka. Hemresa den 15 december. Är Ni intresserade av detta alternativ, maila resor@svenskahandbollfans.se så återkommer vi med pris på vad ni önskar. Ni kan också ringa oss på 0732 – 50 20 17.

Som ni vet så måste alla som bokar något via oss vara medlemmar i Svenska Handbollfans. Är ni inte medlem ännu (160:-/person) så anmäl er snarast på vår medlemssida.

Blir det ny succé för landslagstjejerna i VM? Foto: Christoffer Borg Mattisson/Handbollslandslaget

Hotell och flyg är tidigare bekräftade. Precis nyligen fick vi nu också klara besked på priserna för alla matchbiljetter där de nu är inkluderade i samtliga våra paket. Matchbiljetterna är på bra platser långsida!

I Torrevieja bor vi på Fontana Plaza 3* mitt i stan och nära till allt. Mitt i stan gäller även i Castellòn, där vi bor på NH Mindor Hotel, ett kanonfint 4* hotell. 

Har ni frågor så ring oss gärna oss på 0732 – 50 20 17. Mer info kommer löpande här på hemsidan. Välkommen med era bokningar!

Mathilda Lundström. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Gruppspel

Mellanrunda

Hotell