VM för damer 2021

1-15 december 2021 i Spanien i Torrevieja och Castellón   - Gruppspel och mellanrunda

Spelordningen för Dam-VM i Spanien klar! Vi på Svenska Handbollfans har efter det jobbat intensivt för att kunna erbjuda prisvärda researrangemang till Dam-VM. Nu går det alltså att boka resor till gruppspel och mellanrunda. 

Nedan finns alla länkar för direktbokning till oss. All information om de olika resealternativen finner ni i respektive bokningsformulär som finns när ni klickar på någon av knapparna. 

Följande researrangemang finns:

  • Gruppspelet i Torrevieja 1 – 8 december från Stockholm och den 2 – 8 december från Göteborg och Köpenhamn (flyg med SAS och Norwegian)
  • Mellanrundan i Castellón 8 – 15 december från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn  (flyg med SAS, Lufthansa och Air France)
  • Finalspelet i Barcelona 17-20 december (flyg med SAS)

Tillägg till gruppspelsresan där vi även inkluderar mellanrundan i Castellón (7 dygn) går också att boka. Hemresa den 15 december. Är Ni intresserade av detta alternativ, maila resor@svenskahandbollfans.se så återkommer vi med pris på vad ni önskar. Ni kan också ringa oss på 0732 – 50 20 17.

Som ni vet så måste alla som bokar något via oss vara medlemmar i Svenska Handbollfans. Är ni inte medlem ännu (160:-/person) så anmäl er snarast på vår medlemssida.

Blir det ny succé för landslagstjejerna i VM? Foto: Christoffer Borg Mattisson/Handbollslandslaget

Hotell och flyg är tidigare bekräftade. Precis nyligen fick vi nu också klara besked på priserna för alla matchbiljetter där de nu är inkluderade i samtliga våra paket. Matchbiljetterna är på bra platser långsida!

I Torrevieja bor vi på Fontana Plaza 3* mitt i stan och nära till allt. Mitt i stan gäller även i Castellòn, där vi bor på NH Mindor Hotel, ett kanonfint 4* hotell. 

Har ni frågor så ring oss gärna oss på 0732 – 50 20 17. Mer info kommer löpande här på hemsidan. Välkommen med era bokningar!

Mathilda Lundström. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Gruppspel

Mellanrunda

Hotell