VM för damer 2021

1-15 december 2021 i Spanien i Torrevieja och Castellón   - Gruppspel och mellanrunda

Spelordningen för Dam-VM i Spanien klar! Vi på Svenska Handbollfans har efter det jobbat intensivt för att kunna erbjuda prisvärda researrangemang till Dam-VM. Nu går det alltså att boka resor till gruppspel och mellanrunda. 

Det kommer även finnas möjlighet att boka endast matchbiljetter till gruppspelet. En intresseanmälan för det finns nedan.

Nedan finns alla länkar för direktbokning till oss. All information om de olika resealternativen finner ni i respektive bokningsformulär som finns när ni klickar på någon av knapparna. 

Följande researrangemang finns:

  • Gruppspelet i Torrevieja 1 – 8 december från Stockholm och den 2 – 8 december från Göteborg och Köpenhamn (flyg med SAS)
  • Mellanrundan i Castellón 8 – 15 december från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn  (flyg med Lufthansa och Brüssel Airlines)
  • Finalspelet i Barcelona 17-20 december (flyg med SAS)

Tillägg till gruppspelsresan där vi även inkluderar mellanrundan i Castellón (7 dygn) går också att boka. Hemresa den 15 december. Är Ni intresserade av detta alternativ, maila resor@svenskahandbollfans.se så återkommer vi med pris på vad ni önskar. Ni kan också ringa oss på 0732 – 50 20 17.

Som ni vet så måste alla som bokar något via oss vara medlemmar i Svenska Handbollfans. Är ni inte medlem ännu (160:-/person) så anmäl er snarast på vår medlemssida.

Jamina Roberts dominerade i OS. Nu stundar snart VM... Foto: Christoffer Borg Mattisson

Alla hotell och flyg är bekräftade. Däremot är ej priserna för biljetter och paket ej klara ännu. Vilket innebär att vi ”uppskattat” biljettpriser i våra paketresor, det innebär att vi måste reservera oss för eventuell prishöjning av paketresorna. I Torrevieja bor vi på Fontana Plaza 3* mitt i stan och nära till allt. Mitt i stan gäller även i Castellòn, där vi bor på NH Mindor Hotel, ett kanonfint 4* hotell. 

Har ni frågor så ring oss gärna oss på 0732 – 50 20 17. Mer info kommer löpande här på hemsidan. 

Välkommen med era bokningar!

Mathilda Lundström. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Gruppspel

Mellanrunda

Hotell