VM för herrar 2023

Sverige och Polen 12 – 29 januari 2023

Boka dina biljetter till Herr-VM i januari 2023!

Blir det nytt guldjubel i VM för Jim Gottfridsson och Hampus Wanne? Foto: Bildbyrån

Bokningen är i full gång, det är ett otroligt tryck efter EM-guldet. Så ett hett tips, boka snarast!

Svenska Handbollfans har för sina medlemmar reserverat mycket bra platser långsida (kat 1) och prisvärda biljetter i kurvan (kat 4) för alla Sveriges matcher på Scandinavium i Göteborg till både gruppspelet och huvudrundan (se bild nedan).

Givetvis har vi i Svenska Handbollfans lika bra platser under finalveckan i Stockholm på Tele2 Arena (bild nedan).

Har Ni frågor om VM biljetterna så kontakta oss gärna. Samtliga som beställer biljetter via oss måste vara eller bli medlemmar. Klicka på Bli medlem-länken nedan.

Ni har även kanonpriser på Scandic Europa i Göteborg samt Scandic Malmen i Stockholm. 

Matchdagar

Observera att alla matchbiljetter gäller för en hel speldag i både gruppspelet, huvudrundan, kvartsfinaler och finalhelg. 

I gruppspelet är det två matcher/speldag, i huvudrundan ingår tre matcher/speldag, i kvartsfinaler ingår två matcher och i finalhelgen är det tre till fyra matcher.

  • Gruppspel i Göteborg (spelplats för Sverige) 12, 14, och 16 januari. 
  • Huvudrunda i Göteborg, spelplats för Sverige vid avancemang 18, 20 och 22 januari. 
  • Två kvartsfinaler i Stockholm 25 januari, spelplats för Sverige vid avancemang. Övriga kvartsfinaler spelas i Polen.
  • En semifinaler i Stockholm 27 januari, spelplats för Sverige vid avancemang . Den andra semifinalen spelas i Polen.
  • Final i Stockholm 29 januari

Frågor? 

Scandinavium

Tele2 Arena

Förbokade platser under finalspelet på Tele2 Arena. Sektion B336 och B330.

Svenska Handbollfans är som ni vet en ideell förening där alla som bokar biljetter eller arrangemang/resor måste vara medlem. Är du inte medlem så kan du enkelt här anmäla dig på följande länk nedan. Den årliga medlemsavgiften är 160:-/person.


Hotell

Som medlem i Svenska Handbollfans får ni mycket prisvärda priser på Scandic Hotell Europa i Göteborg och på Scandic Malmen i Stockholm.

Scandic Europa Hotell

Mycket trevligt 4* hotell som ligger i Nordstan och ca 250 m från Göteborgs central. Här finns bland annat en mycket trevlig och populär restaurang där man äter sin frukost varje dag. På helgerna serveras här också en härlig lobbmeny. Gym och inomhuspool finns.

Till Scandinavium tar Ni er snabbt med spårvagn 2 eller 13 som går från Göteborgs central direkt utanför hotellet. Det tar cirka 10 minuter och går var 3-7:e minut.

Vill ni ta er per fots till Scandinavium är det ca 1,7 km och tar 25–30 minuter.

Scandic Europa Hotell, Göteborg

Scandic Malmen Hotell

Mycket trevligt hotell på ”Söder” i Stockholm. Har finns bland annat en mycket populär restaurang i huset. Här bor ni också mitt i ”smeten” av söders hjärta med massor av olika krogar och pubar runt hörnet…

Cirka 15 minuter gångväg till ”Gamla Stan”.

Till Tele 2 Arena tar ni er snabbt med tunnelbana från station ”Medborgarplatsen” vid hotellet på 7–8 min till T-station Gullmarsplan, Isstadion eller Skärmarbrink. Därifrån cirka 10 minuters gångväg till Tele-2 Arena.

Tips! Boka snarast och senast den 11 november. Efter detta datum så släpps majoriteten av våra förbokade rum tillbaka till hotellet.

Scandic Malmen Hotell, Stockholm